2015 İlkbahar Yaz Trendleri

Bu sezon moda akımında yepyeni oluşumlar varken, buna ilave olarak geçmişin günümüze dokunuşu da bulunuyor. Yeni sezonda birçok renk ve birçok tarzı bir arada yaşayabilirisiniz.

70’li Yıllara Geçiş

Bu sezonda 70’li yılların akımını görmeniz mümkün. Bohem tarzını yansıtan birçok model vitrinlerde yerini aldı. İspanyol paça pantolonlar, platform sandaletler, etnik desenli şallar ve uzun elbiseler bu sezonun sokak modası oldu.

2015 İlkbahar Yaz Trendleri

2015 İlkbahar Yaz Trendleri

Püsküller

Püskül detayı kış sezonunun trendi olmasına rağmen yaz esintilerinde de yerini aldı. Çanta ve eteklerde yer alan püskül bluzlarda de kendini gösteriyor.

Kareliler

Kareli kumaşlar 1950’li yılların en moda deseniydi. Bu yıl bu kumaşı elbise, bluz ve fularlarda sıklıkla görebilirsiniz.

2015 İlkbahar Yaz Trendleri

2015 İlkbahar Yaz Trendleri

Dantel

Dantel genel itibari ile abiyelerde kullanılırken bu sezonda sokak modasında da oldukça kullanılacak elbise, etek ve bluzlarda yerini aldı.

Çizgiler

Kıyafetlerde yatay ya da dikey olsun çizgiler ile karşılaşmanız mümkün. Özellikle siyah ve beyazın kullanıldığı çizgili elbise, pantolon, pantolon etek ve bluzlar bu sezonunda en hit parçaları olmaya adaydır.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir