2015 Keten Elbise Modelleri

Kadınlara, hiçbir zaman modası geçmeyecek olan kıyafet hangisidir ya da gardırobunuzda en çok hangi parçalar bulunuyor diye bir soru sorsanız büyük bir kısmından alacağınız cevap aynıdır. Elbise.

Çünkü elbiseler her anlamda bir kadın için hayat kurtarıcıdır. Hem gündüz hem gece kullanabileceğiniz aynı zamanda da şık olabileceğiniz yegane parçalardan biridir.

Gün içinde bir babetle giydiğinizde spor bir şıklık yakalarken, akşam altına giyeceğiniz bir stiletto ya da herhangi bir topuklu ayakkabı ile bir davete bile katılabilirsiniz.

keten elbise

keten elbise

Keten, Elbiseyi Olduğundan Daha Şık Gösteren Bir Kumaş Türüdür

Elbisenin bu denli avantajlı bir parça olmasının en büyük etkenlerinden biri de kumaşıdır. Örneğin bir keten elbise, sizi sandığınızdan çok daha şık gösterebilir.

Özellikle yaz aylarında o bunaltıcı sıcaklarda ne giyeceğimizi şaşırdığımız anlarda tercih edeceğiniz bu elbiseler sizi daha az terletecektir.

keten elbise

keten elbise

Renk olarak her kumaşta olduğu gibi, ketende de birçok renk alternatifi vardır. Ancak yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında olan beyaz, keten elbise deyince de ilk akla gelen renk oluyor.

Yazın sıcağında, bronzlaşmış teninize giydiğiniz uçuş uçuş beyaz keten elbiseler ve altına giyeceğiniz taşlı rengarenk sandaletler ile yaz için yakalanabilecek en güzel şıklığı yakalamış olacaksınız.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir