2015 Michael Kors Ayakkabı & Çanta Modelleri

Çanta, saat, cüzdan, parfüm, güneş gözlüğü gibi pek çok moda ürününün yanı sıra, ayakkabı modelleri de tasarlayan Michael Kors, aynı zamanda bu gün pek çok kadının da yakından takip ettiği ünlü bir modacı ve bütün dünyada bilinen bir marka.

Michael Kors Ayakkabı

Michael Kors Ayakkabı

Michael Kors’ta kendine has bir moda çizgisi olan bütün kadınların görünce vazgeçemeyeceği şık ayakkabı modelleri bulunmakta. Ayrıca Amerika ve İngiltere gibi ülkelerde giyilen ayakkabı modellerini de Michael Kors’ta kolaylıkla bulmak mümkün.

Taşlı Ayakkabı

Taşlı Ayakkabı

Michael Kors’un ürettiği çanta ve ayakkabı modellerini görmeden alışveriş yapmanın eksik kalacağını rahatlıkla söyleyebiliriz çünkü neredeyse kişiye özel yapılmış ayakkabı tasarımları çok şık ve bir o kadar da rahat.

Bordo Çanta

Bordo Çanta

Michael Kors Ayakkabı ve Çanta Şıklığı

Dört mevsim giyilen ayakkabı çeşitleri bulunan Michael Kors’ta çantalarda bir o kadar göz alıcı. Çanta çeşitlerinin de ayakkabılar gibi dikkat çeken ve göz alıcı güzellikte olduğunu söylemeye gerek yok.

Yuvarlak Çantalar

Yuvarlak Çantalar

Tam olarak ne demek istediğimizi anlamanız için Michael Kors ayakkabı ve çanta modellerine şöyle bir göz gezdirmeniz yeterli olacak.

 

 

 

 

 

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir