2019 Saç Modasında Neler Var?

Moda denen kavram sonsuz ve insanlar modanın etkisinden kurtulamıyor zira sistemin içinde modaya uyulmadığı zaman demode olunması ve dışlanılması gibi durumlar ortaya çıkabiliyor ki bireyin toplumsal bir varlık olması sebebi ile kimse bunu riske atamıyor.

Nitekim moda denen kavram son derece kapsamlı olup, hemen her ürün modadan nasibini alıyor. Örneğin saçlar. Her dönem tıpkı kıyafetler gibi, tıpkı dekorasyon ürünleri gibi moda olgusundan saçlar da nasibini alıyor. Gelin dilerseniz bu kış nasıl saçlar ile gezeceğiz hep birlikte bakalım.

İşte Bu Kış Saçları

Bu sezonun en göze çarpan modellerinin başında son derece ilginç ve çoğumuzun Gülriz Sururi’den aşina olduğumuz tepede yuvarlak topuzlar geliyor. Saçlarınız dağınık kalsın ve tam tepenizde bir topuz yapın.

Ama yok ben böyle sevmem yapamam çok dağınık derseniz tümden de tepede bir topuz deneyebilirsiniz.

Bir diğer sezonun topuz modası ki topuzlara rağbet bu sezon oldukça fazla, küçük kurdeleler ile süsleyeceğiniz düşük topuzlar olabilir.

Topuzla uğraşamam işim değil, tarzım değil derseniz o zaman saçlarınızı yandan değil, ortadan ayırın ve düz fön çekin.

Eğer bu da işinizde gelmiyor daha romantik bir tarzım olsun diyorsanız o zaman son sezonların gözdesi olan örgüler devam ediyor ama bu sezon ufak bir farkı var. Zenci örgüsü tarzında. Biraz zor ama imkansız da değil.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir