2015 Saray Halı Modelleri

Evlerin dekorasyonunu şahlandıran saray halı modelleri her yıl olduğu gibi bu sene de yenilendi. Ancak markanın ürün grupları çoğaldıkça akıllar da karışıyor.

saray halı modelleri

saray halı modelleri

Hangi modeli seçmeliyim ya da hangi renkler evime daha uygun sorularının yanıtları aranırken aslında farklı ev dekorasyonları için en ideal olan halı modeli grupları gözden kaçırılabiliyor.

Osmanlı Motiflerini Sevenler Buraya!

Eğer halıda Osmanlı’dan bu yana kullanılan motifleri ve desenleri seviyorsanız bu durumda saray halı modelleri arasından Lavinya veya Saray Asya grubunda yer alan halılardan birini tercih etmelisiniz. Hanedan grubu da halı modellerini beğeneceğiniz bir diğer isim. Şayet farklı ve canlı renklerin bir arada uyum içerisinde kullanıldığı halılardan yana seçim yapacaksanız bu durumda önceliği Saray halının Nevbahar grubuna vermelisiniz.

saray halı modelleri

saray halı modelleri

Sıcak renk tonları ile sütlü kahve ve krem tonlarının kullanıldığı halılar ise Anatolis grubunda yer alıyor. Koyu kahve desenlerin açık krem zemin üzerine işlendiği modeller için de Vizyon grubunda yer alan halıları inceleyebilirsiniz. Evinde koyu kahve mobilya kullananlar için bu grupta yer alan halılar en doğru seçim olacaktır.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir