Doğum Çantasında Babalar İçin Ne Olmalı?

Yeni bebek heyecanını yaşayan her anne baba bu heyecan içinde birçok şey ile bir anda uğraşmaya ve birçok detayı da incelemeye başlar. Bebeğe konulacak isimden bebeğin ihtiyaç duyacağı malzemelere kadar uzanan listede karmaşanın içinde kalmamak için planlı olmak fayda sağlayacaktır.

Bebeğin doğumuna kısa süre kala ise doğum çantasını hazırlayarak doğum anının gelmesi ile beraber hazırlıklı olarak hastaneye gidebilmenin avantajını yaşayabilirsiniz. Doğum çantası içinde anne ve bebek için tüm detaylı içeriklere yer açılmalı ve bu içeriklerin unutulmaması içinde liste hazırlanması önerilir. Anne ve bebek için yapılacak olan alışverişte bu liste tamamlanarak çanta içinde farklı bölmelere yerleştirilebilir.

Doğum çantası içinde baba içinde birkaç eşyaya yer verilebilir. Özellikle refakatçi olarak kalması düşünülen baba için gerekli olan birçok eşya vardır. Bunun başında gece rahat etmesine destek olacak olan pijamaya yer verilebilir. Genel olarak rahat etmesini sağlayacak olan bu pijama aynı zamanda kantine giderken de giyebileceği tarza uygun olursa avantaj sağlayacaktır.

Doğum çantası hazırlarken babaları unutmayalım ve mutlaka onlarında ihtiyaç duyabileceği çeşitli içeriklere yer verelim.

Telefon Şarj Cihazı

Baba olmanın heyecanını yaşamakta olan eşinizin bu özel gün içinde birçok telefon görüşmesi gerçekleştireceğini unutmayın. Hem mesajlar hem de telefon trafiği içinde telefonun şarjının bitmesi ise elbette kaçınılmaz olacaktır. Bu sebep ile rahatlıkla telefonunu şarj etmesi için şarj cihazını doğum çantanıza koyabilirsiniz.

Akıllı cep telefonları sayesinde bu değerli anlarınızı da ölümsüzleştirerek muhteşem fotoğraf karelerini çekmenin avantajını da elde edebilirsiniz.

Bozuk Para

Refakatçi olarak yanınızda kalsın ya da kalmasın eşinizin hastanede en çok ihtiyaç duyacağı bozuk paradır. Özellikle çay, kahve ve su ihtiyaçları için gerekli olacak olan bozuk paraları para bandı ile birleştirerek bir bütün haline getirip doğum çantasına koyabilirsiniz. Böylelikle çanta içinde hem daha az yer tutar hem de birbirine çarparak çıkartacağı sesten de kurtulmanın avantajını elde edebilirsiniz. Onar adet olarak yapacağınız bozuk para rulosu sayesinde eşiniz ve sevdikleriniz rahatlık yaşayacaklardır.

Diş Fırçası

Refakatçi olarak yanınızda kalacak olan eşinizin ihtiyaç duyacağı malzemeleri belirlerken aynı zamanda diş fırçasına da yer açabilirsiniz. Sabah kalktığında kendine kolaylıkla gelmesini sağlayacak olan kahve veya çay sonrasında dişlerini fırçalama ihtiyacına karşın fırçayı doğum çantasına eklemeniz yararlı bir seçenek olabilir.

Doğum Çantasında Babalara Özel Bölme

Doğum çantası hazırlanırken genel olarak anne ve bebeğe yoğunluk gösterilir. Bundaki temel neden ise anne ve bebeğin ihtiyaç duyduğu eşyaların oldukça fazla olması ve bu eşyaların eksik olmasının çok da tercih edilmemesidir. Her ne kadar eksik olan tüm eşyaları hastaneden ya da yanınızda bulunan kişiler tarafından karşılanabileceğini bilseniz de bu riske anne ve babalar çokta girmek istemezler.

Fakat bunun yanı sıra babalarda hastanede gece saatlerine kadar bekleyebilir ya da refakatçi olarak kalabilir. Bu neden ile doğum çantası içinde babaların da ihtiyaç duyacağı bazı eşyalara yer vermek önemlidir.

Doğum çantası içinde anne ve bebek için gerekli olan listede nelere yer açılması gerektiği ile ilgili olarak detaylı bir listeye yer açan “ Benim Adım Ne Olsun “ adresi aynı zamanda doğum çantasında babalar içinde hazırlanacak olan özel bölmeye nelerin konulabileceğine dair bilgi listesini sunuyor.

Doğum çantasında babalara özel olarak hazırlanacak olan özel bölmede yer açılabilecek olan ihtiyaç listesini görmek ve bu liste içinde bulunan ürünleri temin etmek için hemen https://www.benimadimneolsun.com/dogum-cantasi adresini ziyaret ederek detayları görebilirsiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir